Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 18. mars 2019

Plats: Quality Hotel Friends
Sista anmälningsdag: 15 Feb 2019

Anmälning

Om arrangemanget

Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm arrangeras på Quality Hotel Friends den 18 Mars 2019 och är en mötesplats för företag i bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen. Alla företag som deltar genomför 14 möten på vardera 20 minuter. Sju av mötena är med företag som ni väljer ut och sju av mötena är med företag som vill träffa er.

Vilka branscher får delta?

Mötesforum Bygg och anläggning är endast öppet för företag i bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen. Typiska aktörer som deltar är privata fastighetsutvecklare och fastighetsägare, offentliga byggherrar, arkitekter, rådgivande ingenjörer samt företag i det utförande ledet, som entreprenörer, byggmästare, VVS, el, maskinentreprenörer, målare, plåtslagare och andra leverantörer – kort sagt hela värdekedjan i bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen.

Program för dagen 

07:30-08:00 Välkomst och frukost
08:00-08:20 Morgonsamling
08:30-10:05 Fyra möten
10:05-10:20 Kaffepaus
10:20-11:55 Fyra möten
11:55-12:40 Lunch
12:40-14:15 Fyra möten
14:15-14:30 Kaffepaus
14:30-16:05 Fyra möten 

Önskelistor 

När anmälningstiden gått ut öppnar vi för ifyllning av önskelistor. Önskelistan är en lista där du anger vilka av de andra deltagande företagen som du vill träffa. Varje företag har i genomsnitt 14 möten under dagen. Sju möten är med företag som du själv har valt medan återstående sju möten är med företag som har satt upp er på sin önskelista. Denna ömsesidighet är en mycket god utgångspunkt för relations- och värdeskapande. En vecka före arrangemanget får du din mötesplan med en översikt över vilka företag du ska träffa.

Pris och kvalitetsgaranti 

Deltagaravgiften är 14 900 kronor plus moms per företag. Detta inkluderar tre personer varav minst en måste vara beslutsfattare.
Är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka! Enda kravet: Du måste genomföra alla möten och meddela oss via e-post inom en vecka efter arrangemanget.

Samarbetspartner:

Solna rankas av Svenskt Näringsliv som Sveriges mest företagsvänliga kommun och erbjuder förstklassig kommunal service. År 2016 fick Solna utmärkelsen för tionde gången under 2000-talet. I Solna finns och utvecklas ett diversifierat och dynamiskt näringsliv som domineras av tjänstesektorn och kunskapsintensiva branscher. Ett stort antal mindre företag såväl som huvudkontor för internationella börsbolag och koncerner utgör en bra mix. De mest framträdande sektorerna är ICT, Life Science, finans och försäkring, bygg, livsmedel samt företagstjänster. Solna har också en väldigt spännande och växande besöksnäring med många nyetableringar av upplevelser, hotell och restauranger. Solna är Sveriges arbetsplatstätaste stad och antalet förvärvsarbetande är större än befolkningen.

Solna

Registrering

Topp