Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Brukspecialisten i Väst AB

Adresse: Marieholmsgatan 36, 415 02 Göteborg
Telefon: 40-6244400

Bransje: Betong.-kakel-produkter, Byggvaror, Fasad, Projektledning, Rådgivare Ingeniörer

Nettside: www.brukspecialisten.se
E-post: info@brukspecialisten.se

Firmabeskrivelse

Brukspecialisten är Sveriges enda specialistkedja som säljer tjänster och systemlösningar inom murat & putsat byggande. Vi har kompletta system inom tegel och puts, för både nyproduktion och renovering, samt konsulttjänster där vi utför fasadprojektering och kan lämna 10-års garantier. Vi har säljkontor, konstruktionsavdelningar och yrkesbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vår spesialkompetanse:

Vi har två huvudområden: FASADTEGEL där vi via agenturer representerar åtta olika tegelbruk på den svenska marknaden. Här utför vi komplett systemförsäljning av tegelfasader där vi ger stöd i föreskrivande led med både estetiska och tekniska frågor. I våra projekt utför vi även alltid en komplett murverksprojektering. Vi finns sedan med och levererar till arbetsplatsen med full support genom våra välsorterade specialistbutiker med allt till murat & putsat byggande. FASADPUTS Vi arbetar med fasadputssystem anpassade för det svenska klimatet och de krav som finns här. Vi har lång erfarenhet av putsmarknaden och har egna konstruktörer som genomför våra putsprojekteringar. Vi vill säkerställa att större putsade projekt blir lyckade. Både nyproduktion och ROT-fasader. Vi erbjuder en komplett systemförsäljning i fyra faser. Där du som beställare får ett helt projektanpassat putssystem som minimerar era risker. Nyckeln till att få fungerande fasadsystem oavsett om det är tegel eller puts är tidig projektering och anpassning. Detta genomför vi både i nyproduktions- och renoveringsprojekt och kan därför även erbjuda en 10 års garantitid på våra fasadsystem som vi utfört projektering på.

Våre målgrupper:

Arkitekter, beställare av flerbostadshus, fastighetsägare, totalentreprenörer, konsulter, byggentreprenörer, utförande entreprenörer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Uppsala 09. maj 2017 | Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 07. juni 2017 | Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 19 Mars 2018 | Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 14. juni 2018 | Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 18. mars 2019

Topp