Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Destroy Rebuilding Company Aktiebolag

Adresse: Smärgelvägen 9 A, 142 50 Skogås
Telefon: 08-6463960

Bransje: Anläggningsarbeten, Betong / Formsättning, Betong.-kakel-produkter, Byggmästare, Elektriker, Fasad, Fastighetsförvaltare, Fastighetsutvecklare, Fastighetsägare, Projektledning, Totalentreprenörer

Nettside: www.destroyer.se
E-post: info@destroyer.se

Firmabeskrivelse

Destroy Rebuilding Company bildades 1995.
Idag har vi en personalstyrka på 66 personer och en omsättning som ligger på ca 75 miljoner.
Destroy är ett företag med stora resurser och som strävar efter att ha alla verktyg i verktygslådan samt en personlig kontakt med både stora som små beställare.

Utbildningslandslagets koncept är enkelt, vi vill ge dig en riktigt bra utbildning som du har nytta av i jobbet.
Kurserna genomförs huvudsakligen i våra lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi utbildar även på andra platser i Sverige. Naturligtvis kan vi utbilda på plats hos er.
Vår spesialkompetanse:

Rivning. Tung konstruktions rivning . Sanering. Håltagning. Eget åkeri. Att vi på Utbildningslandslagets dessutom har mycket konkurrenskraftiga priser och schemalägger kurser för att ditt företag ska tappa så lite effektivitet i produktionen som möjligt, är naturligtvis en ren bonus.

Våre målgrupper:

Fastighetsägare. Byggföretag. Diverse andra företag i byggbranschen och dess närhet. Mindre privata kunder. Utbildningslandslaget vänder sig till, företagare från stora till små, Men vi vänder oss även givetvis till privatpersoner som behöver utbildning, för behöva komma in på arbetsmarknaden.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 18. mars 2019

Topp