Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Veidekke Entreprenad AB

Besøksadresse: Svetsarvägen 15, 172 29 Sundbyberg
Postadresse: Box 1503, 172 29 Sundbyberg
Telefon: 8-6356100

Bransje: Totalentreprenörer

Nettside: www.veidekke.se

Firmabeskrivelse

Veidekke är Skandinaviens 4:e största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsbolag med en omsättning på ca 24,5 miljarder (NOK 2015) och ca 7000 anställda. Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på engagemang och involvering är grunden för all framgång.

Vår spesialkompetanse:

Vi bygger nytt och bygger om/renoverar både i form av rena utförandeentreprenader och stora komplexa projekt. En stor andel av våra byggprojekt är kommersiella lokaler som kontor, affärslokaler, lager och logistikanläggningar, hotell och köpcentrum och offentliga byggnader som skolor, sjukhus och arenor. Samtidigt är vi en av Sveriges största byggare av flerbostadshus. Vårt unika koncept för industriellt bostadsbyggande (VeidekkeMAX) förenar produktionseffektivitet med kvalitet. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan hantera projekt från idé till slutleverans och garanti.

Våre målgrupper:

Fastighetsutvecklare, Fastighetsbolag, Kommuner, Kommunala bolag

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 30. september 2015 | Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 17. oktober 2016 | Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 18. mars 2019

Topp