Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aktiebolaget Familjebostäder

Besøksadresse: Hammarby Fabriksväg 67, 120 07 Stockholm
Postadresse: Box 92100, 120 07 Stockholm
Telefon: 08-7372000

Bransje: Fastighetsförvaltare, Fastighetsutvecklare, Fastighetsägare, Offentliga företag, Projektledning

Nettside: www.familjebostader.com

Firmabeskrivelse

Familjebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Alla våra bostäder och lokaler finns inom Stockholms stads kommun. Familjebostäder äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov.
Vår vision är att erbjuda välkomnande och smarta boendemiljöer för dagens och morgondagens stockholmare.
Genom att kombinera kundperspektivet i att erbjuda hem, det tekniska och ekonomiska i att förvalta hus och det övergripande ägaruppdraget i att skapa stad säkerställer vår strategi att bolaget bidrar till uppdraget om nöjda kunder, en väl fungerande bostadsmarknad och ett ekonomiskt starkt bostadsbolag.
Värdegrund: Vår interna strategi för att uppnå våra mål är att låta allt arbete genomsyras av bolagets värdegrund: Engagemang, Kundfokus, Affärsnytta och Nytänkande.

Vår spesialkompetanse:

Vi är ett bolag som såväl förvaltar och förädlar som bygger om och bygger nytt - i ett bestånd som spänner från 1800-tal till nutid och från studentboenden till kollektivboenden. Vi har en bred erfarenhet och kompetens i bolaget och värdesätter samverkan och arbetsglädje för att nå resultat. Vi ser olikheter som styrkor och ålder, kultur och språk ses som en brobyggare för att skapa en dynamisk organisation. Anstränger oss att agera framåtlutade gällande digitalisering och lär och utvecklas tillsammans.

Våre målgrupper:

Vår målgrupp är främst våra hyresgäster men även våra samarbetspartners: entreprenörer och leverantörer. Vi vill jobba målstyrt, tillsammans.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 18. mars 2019

Topp