Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Tubus System AB

Adresse: Designvägen 3, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 031-69 61 15

Bransje: Anläggningsarbeten, Bostadsrättsföreningar, Byggmästare, Fastighetsförvaltare, Offentliga företag, Totalentreprenörer, VVS / Rörläggare

Nettside: www.tubussystem.se
E-post: info@tubussystem.se

Firmabeskrivelse

Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik, kostnadseffektiv och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är självbärande och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.

Vår spesialkompetanse:

Relining av avloppsrör med antingen sprutplast eller flexibelt foder. Vi är det enda företaget i branschen som kan CE märka vår slutprodukt.

Våre målgrupper:

Tubus System arbetar över hela Sverige och har under de senaste 20 åren utfört relining i över 70.000 lägenheter och i hundratals kontors- och industrifastigheter. Så när det är dags för stamrenovering eller stambyte i din fastighet, hör med oss om relining kan vara ett alternativ för ert avlopp. Vår erfarenhet gör att vi kan ge dig rätt tips och hjälp utefter dina specifika önskemål.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 14. juni 2018

Topp