Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Q-gruppen i Stockholm AB

Besøksadresse: Vretensborgsvägen 20, 126 16 Stockholm
Postadresse: Box 42155, 126 16 Stockholm
Telefon: 46 8-55630530

Bransje: Byggmästare

Nettside: www.q-gruppen.se
E-post: bygg@q-gruppen.se

Firmabeskrivelse

Q-gruppen i Stockholm AB är ett byggbolag som har sina rötter i den gamla Q-gruppen koncernen som grundades 1997. Detta bolag är en "2.0-version" av Q-gruppen Bygg, med en huvudinriktning på lokaler, förvaltningsbyggnader, kulturbyggnader och bygg inom infrastruktur. Vi har i bolaget en gedigen erfarenhet från denna typ av projekt. I nuläget har vi bl a pågående entreprenader i Henriksdal och Sickla (projekt SFAR) åt Stockholm Vatten och lokalanpassningar åt Handelsbanken, Systembolaget, Rodamco, CityCon, CapMan, SÖRAB m fl och vi har även genomfört ombyggnad/renovering av station Fridhemsplan (Etapp 1) samt ett flertal ombyggnader av kontor och kommersiella lokaler i Stockholmsregionen.

Verksamheten är dimensionerad för en årsomsättning på ca 300 miljoner kronor. Bolagets ekonomiska ställning är stark med goda nyckeltal.

Q-gruppen i Stockholm AB har 27 fast anställda medarbetare. Här finns tekniker, ingenjörer, ekonomer, byggchefer och hantverkare.

Vår spesialkompetanse:

Lokalanpassningar kontor och kommersiella lokaler. Ombyggnad & byggservice i förvaltningsbyggnader (inkl kontor, skolor, kultur och kommersiellt). Bygg inom infrastrukturprojekt.

Våre målgrupper:

Offentliga beställare och fastighetsbolag inom Stockholmsregionen

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 17. oktober 2016 | Bygg och anläggning Stockholm 01. april 2020

Topp