Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fire And Risk Engineering Nordic AB

Adresse: Hamnplan 11, 753 19 Uppsala
Telefon: 18-185800

Bransje: Annan bransch, Rådgivare Ingeniörer

Nettside: http:, , www.fireab.se
E-post: info@fireab.se

Firmabeskrivelse

Företaget
Fire AB är ett konsultföretag specialiserat inom brandskydd och riskhantering .

Vi består av 13 brandingenjörer och specialister utbildade i brandteknik och riskhantering. Vår företagsidé är att erbjuda behovsanpassade helhetslösningar inom vårt verksamhetsområde. Våra projekt är allt från enklare slag till mycket omfattande och kvalificerad byggprojekt från både näringsliv och offentlig sektor.

Vi har kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås och verkar i över hela landet med Mälardalen och Stockholm-Uppsala som primärområde.

Vår spesialkompetanse:

Brandskyddsdokumentationer, Risk- och konsekvensanalyser, Datasimuleringar, Inventeringar , Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA), Brandskyddsritningar och Utrymningsplaner

Våre målgrupper:

Våra kunder är från såväl offentlig sektor som kommuner och universitetsvärlden som privata näringslivet med exempelvis byggföretag och industrier, vi har erfarenhet av allt från enklare uppdrag till brandprojektering för en rad komplexa projekt. Dessa exempelvis flerbostadshus, stora universitetsbyggnader, kontorskomplex, gallerior, lager, industrier sjukhus, laboratorie byggnader och kraftverk.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Uppsala 29. februari 2016 | Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 17. oktober 2016

Topp