Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Atrium Ljungberg AB

Adresse: Per Albin Hanssons väg 40, 214 32 Malmö
Telefon: 08-6158900

Bransje: Akustiklösningar, Arkitekter, Balkong / Räcken, Belysning, Betong / Formsättning, Betong.-kakel-produkter, Bygginredning, Byggmästare, Byggvaror, Elektriker, Fasad, Fastighetsförvaltare, Fastighetsutvecklare, Fastighetsägare, Fönster / Dörrar, Glasmästare, Hiss, Isolering, Kök / Bad, Larm / Säkerhet, Lås / Beslag, Markskötsel, Modulbyggnader / Element, Murare, Måleriarbeten, Plåtslagare / takarbetare, Projektledning, Rivning/ Renovering, Rådgivare Ingeniörer, Ställning, Stålentreprenör, Totalentreprenörer, Undertak, Uthyrning, Ventliation, VVS / Rörläggare

Nettside: www.atriumljungberg.se

Firmabeskrivelse

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden.
Fastigheter är grunden i vår verksamhet, men i själva verket är vi mer intresserade av människorna som vistas i de miljöer vi skapar. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners skapar vi förutsättningar för tillväxt och affärer och för platser att utvecklas och växa, med en vision om att alla vill leva i vår stad.
Vår huvudinriktning är fastigheter för handel och kontor, men i våra områden finns också boende och verksamheter för kultur, service och lärande.
Vi finns på Sveriges tillväxtmarknader Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Malmö 06. februari 2017

Topp