Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Rydbergs Bygg AB

Adresse: Byängsgränd 14, 120 40 ÅRSTA
Telefon: 8-758 34 10

Bransje: Betong / Formsättning, Byggmästare, Fastighetsutvecklare, Projektledning, Totalentreprenörer

Nettside: http:, , rydbergsbygg.se
E-post: britt-marie.kimsater@bergsgruppen.se

Firmabeskrivelse

Vi är ett privat heltäckande byggföretag i Stockholm och Nyköping som arbetar med mindre serviceinriktade byggprojekt till större totalentreprenader. Vi kännetecknas av effektivitet genom modernt ledarskap och god kommunikation i alla led. Vi skapar därmed kundvärde genom att fokusera på mer än bara tekniken.

Effektiva entreprenader bygger på kommunikation:
En undersökning från svensk byggtjänst (2014) visar att bristande kommunikation kostar ca 32 miljarder per år. Kommunikation är alltså en avgörande framgångsfaktor för att lyckas i ett långt, komplicerat projekt. Ett projekt där vårt viktigaste verktyg är människan och insikten om att det är personerna i teamet som utgör den stora skillnaden. Vi vill bygga ett bärkraftigt samarbete som fokuserar på mer än bara byggnationen. Ett samarbete som bygger på dialog istället för en enkelriktad monolog. Här måste alla individer bli sedda och hörda. Det är först då engagemanget uppnås, korrekt information införskaffas och processen blir så effektiv som möjligt.

Vår spesialkompetanse:

- Byggservice - Byggentreprenad - Industribyggnation - Nyproduktion - Fastighetsutveckling

Våre målgrupper:

Inom Stockholm och Södermanlands län är våra kunder framförallt: - Offentlig sektor - Fastighetsbolag - Industriföretag - BRF-föreningar - Större företag

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 30. september 2015

Topp