Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Goodtech Projects & Services AB

Adresse: Sylveniusgatan 3, 754 50 Uppsala
Telefon: 18-666080

Bransje: Elektriker, Larm / Säkerhet, Projektledning, Totalentreprenörer

Nettside: www.goodtech.se

Firmabeskrivelse

Goodtech...
...är en komplett och kraftfull koncern med fokus på att utveckla projekt, tjänster och produkter för industri, energi, miljö och infrastruktur som skapar värde för dig som kund.

Med en omsättning på ca 2,5 miljarder SEK, drygt 1400 medarbetare samt närvaro på ett 40-tal orter i Sverige, Norge och Finland kan vi säkerställa att du som kund känner dig trygg med att vi levererar enligt de förväntningar du har.
Projekt med stort teknikinnehåll och höga krav på tekniska kunskaper passar oss bäst, då koncernens kunskaper och erfarenheter kan nyttjas i sin helhet.

Affärsområde Project & Services
... är en av de största el-entreprenörerna och den ledande instrumententreprenören i Sverige. Vi levererar såväl tekniskt avancerade automationslösningar som omfattande elinstallationer inom hög-, mellan- och lågspänning och dessutom har vi mycket god kompetens att utföra kompletta processmontage.
Med närvaro på fler än tjugo orter i Sverige kan vi erbjuda såväl lokala kontakter som landsomfattande arbeten.

Vår spesialkompetanse:

Automation Entreprenad Power Infra/Järnvägsteknik Industriteknik Datacenter Projects Instrumentmontage Säkerhet Industrirobot

Våre målgrupper:

Entrepenader inom bygg och infra. Maskinteknik (styrsystem, säkerhet och automation), Robot teknik. Kraft (Starkström, Mellanspänning och svagström). Konstruktion, design, leverans och utförande bygg och industri. Kraft och Värme industrin.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Uppsala 29. februari 2016

Topp