Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

FSD Göteborg Aktiebolag

Besøksadresse: Elof Lindälvs gata 1, 414 58 Göteborg
Postadresse: Box 3061, 200 22 Malmö
Telefon: 031-756 86 00

Bransje: Annan bransch

Nettside: www.fsd.se

Firmabeskrivelse

FSD är ett utpräglat konsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet. Vi arbetar med att utforma säkerheten i samhället så att liv, egendom och miljö skyddas på ett kvalificerat sätt.

FSD utformar kompletta brandskyddslösningar redan i projekteringsstadiet för alla typer av projekt, t ex offentliga och publika lokaler, badhus, industrianläggningar, lager, vårdanläggningar och överglasade gårdar. För tillfället jobbar vi med flera av Göteborgs mest spännande projekt, bland annat Karlatornet, Linbanan, Region City och Mölndal galleria.

FSD strävar efter att i ett tidigt skede vara med i projekteringen. Detta för att de brandtekniska åtgärderna skall arbetas in i projektet och fungera som en naturlig del av byggnaden i det fortsatta användandet. Vi kan vara med i alla skeden, från förprojektering till att utföra slutbesiktning och utfärda slutintyg för byggnaden.

Vi erbjuder också våra kunder hjälp med Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) samt utbildning inom de områden som vi arbetar med.

Vår spesialkompetanse:

Brandskydd, Utrymningssäkerhet, Riskhantering, Utbildningar

Våre målgrupper:

Arkitekter, Byggföretag, Fastighetsägare, Kommuner, Entreprenörer mfl.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 27. maj 2015 | Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 08. juni 2016 | Mötesforum Bygg och anläggning Göteborg 07. juni 2017

Topp