Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Assemblin El AB

Adresse: Västberga Allé 1, 126 30 Hägersten
Telefon: +46 10 472 60 00

Bransje: Elektriker

Nettside: www.assemblin.se
E-post: pierre.lindberg@assemblin.se

Firmabeskrivelse

Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el ? automation, kraftteknik, data och telekom, säkerhet och energi optimering ? och vi finns till hands hela vägen, från idé via konstruktion och montering till service och underhåll. I våra egna elverkstäder erbjuder vi också service och underhåll av elektriska motorer, generatorer och transformatorer. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla våra tekniklösningar. Vår målsättning är tydlig: att göra din vardag smidigare samtidigt som vi värnar om vår gemensamma miljö.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är över 8 miljarder SEK och med fler än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är.

Vår spesialkompetanse:

Heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el ? automation, kraftteknik, data och telekom, säkerhet och energi optimering ? och vi finns till hands hela vägen, från idé via konstruktion och montering till service och underhåll. I våra egna elverkstäder erbjuder vi också service och underhåll av elektriska motorer, generatorer och transformatorer.

Våre målgrupper:

Byggbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, industri, energobolag, kommuner, landsting, vårdsektorn (offentlig sektor), företagare och egna hem.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Uppsala 09. maj 2017

Topp