Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

AB Uppsala kommuns Industrihus

Adresse: Salagatan 18a, 753 30 Uppsala
Telefon: 46 18-562995

Bransje: Fastighetsförvaltare, Fastighetsutvecklare, Fastighetsägare, Offentliga företag

Nettside: http:, , www.ihus.nu,
E-post: peter.hesselgren@ihus.nu

Firmabeskrivelse

AB Uppsala kommuns Industrihus, eller som vi kallar oss, Ihus, är ett fristående aktiebolag som ingår i Uppsala kommun. Bolaget grundades 1972 och ägs till 100% av Uppsala Stadshus AB.

Ihus syfte är att skapa tillväxt och utveckling för Uppsala kommun genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. Vi erbjuder klimatsmarta, innovativa och dynamiska fastighetslösningar till företag och offentlig verksamhet som växer och utvecklas inom Uppsala.

Vi är ett fastighetsbolag som drivs av möjligheten att göra Uppsala bättre. För näringslivet, för kommunen, för dig!

Vår spesialkompetanse:

Vi har länge arbetat med miljöfrågorna i verksamheten och varit certifierade enligt ISO 14001 sedan 2002. Under 2014 påbörjade vi resan att se på helheten i bolaget istället för att isolera miljöfrågorna, vilket ledde till att vi tydligt kunde se fördelarna med att integrera de ekonomiska och sociala aspekterna av verksamheten med miljöfrågorna för att lyfta upp det holistiska perspektivet och medvetet kunna använda hållbarhet som ett strategiskt instrument för att kunna bli det bolag vi önskar. Kort sagt landade vi i visionen att vi ska vara stolta och ledande förebilder för ett hållbart samhälle!

Våre målgrupper:

Vi hyr ut kontor, industri- och lagerlokaler i ett trettiotal fastigheter både i Uppsalas centrala delar och i andra stadsdelar.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Uppsala 29. februari 2016

Topp