Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

A & P Arkitektkontor AB

Besøksadresse: Skeppsbron 44, 111 82 Stockholm
Postadresse: Box 1251, 111 82 Stockholm
Telefon: 8-203550

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.aop.se
E-post: info@aop.se

Firmabeskrivelse

Ahrbom & Partner arkitektkontor hjälper hyresgäster och fastighetsägare att skapa långsiktiga, hållbara och effektiva lösningar inom ombyggnad, nybyggnad, restaurering och inredning.

Komplexa om- och nybyggnadsprojekt är något av vår specialitet på Ahrbom & Partner. Vi arbetar med allt från varsam anpassning av kulturminnesmärkta byggnader i centrala Stockholm och renovering av miljonprogrammets bostäder till tekniktunga omvandlingar av universitetscampus. Men också med nybyggnad av kontor- kommersiella fastigheter och handel. Vi har erfarenhet av anpassning av befintliga lokaler till nya energikrav och arbetar exempelvis med Svensk Miljöbyggnad och andra klassificeringsverktyg för grönt byggande.

Vår spesialkompetanse:

Vi arbetar med om- och nybyggnation i alla skeden, från tidiga utredningsskisser till detaljprojektering. I våra projekt vill vi arbeta med en hög hållbarhetsambition. ABE-Skolan på KTH blev miljöcertifierad för miljöbyggnad guld. Vårt största miljöklassificerade projekt hittills byggs just nu i Uppsala: För Sveriges Lantbruksuniversitet har vi ritat ett nytt kvarter för högskolan, där bland annat huvudbyggnad i sex våningar är uppförd i massivträ, ett klimatneutralt material. Vi arbetar även i tidiga skeden som rådgivande arkitekter och hjälper våra beställare med förberedande programskrivning, juryarbete och utvärdering av arkitekttävlingar och parallella uppdrag. Vi har också stor erfarenhet av arbete i känsliga miljöer, i en kontext av exempelvis nationalstadspark eller kulturminnesmärkt område.

Våre målgrupper:

Byggmästare, Fastighetsägare, Fastighetsutvecklare, Förvaltare, Företag och verksamheter inom offentlig sektor

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Stockholm 19 Mars 2018 | Bygg och anläggning Stockholm 01. april 2020

Topp