Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Per Otto Solheim, avdelningschef Service Elektro Bergen

Det jag gillar bäst med Mötesforum är att alla har tagit sig tid till arrangemanget, något som har gjort att själva möterna bidrar till många träffar med aktuella affärsförbindelser. Att arrangemanget enbart är för byggbranschen och att man måste ställa upp med en beslutningstagare är viktig, eftersom man uppnår personliga relationer med människor man möter. Mötesforum ger mig en god möjlighet till att träffa potentiella kunder och aktuella samarbetspartners.

 

Jan Petter Hansen, disktriktschef Buskerud

Vi deltar på Mötesforum för att träffa fastighetsutvecklare och möjliga samarbetspartners på en hektisk, men informell mötesplats. Att det är ett branschrelaterat arrangemang med beslutningstagare på möterna, gör det möjligt att arbeta fram konkreta samarbetsformer dom kommande dagarna. Samtidigt känner vi också att vi har tillgång till några företag som vi förmodligen inte skulle träffat annars.

Lars Thorbjørnsen, marknadschef

Vi deltar på Mötesforum för att skapa nya relationer och arrangemanget är framgångsrikt eftersom vi kommer hem med flera avtal om närmare kontakt. Innan mötet gör vi gärna en liten research på dom vi ska träffa, så vi kan vara så effektiva som möjligt på de 20 minuter vi har tillgång till i varje möte. Vi upplever att de som deltar är fokuserade på att utvidga sitt kontaktnät. Uppföljning efter mötet ger goda och nyttiga relationer överlag.

 

 

Se här för fler referenser från den norska marknaden.

Topp

Mötesforum Bygg och anläggning - Telefon: 031-313 11 39 - E-post: post@baforum.se