Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fast Engineering Syd AB

Besøksadresse: Skansgatan 7, 21132 Malmö
Postadresse: Första Långgatan 18, 413 28 Göteborg
Telefon: 0702238540

Bransje: Rådgivare Ingeniörer

Nettside: http:, , www.fasteng.se
E-post: ola@fasteng.se

Firmabeskrivelse

FAST Engineering Syd AB är en ung Brandkonsultfirman med mycket erfarenhet. FAST Engineering är en koncern med cirka 25 brand- och riskingenjörer. Huvudsaklig inriktning är brandkonsulter inom byggbranschen och åt industri. Vi löser de flesta av brandrelaterade problem, främst enligt PBL och LBE men även helt fristående. Vi driver även en försäkringstjänst där hela tanken är att verksamheten själva ska äga sitt upphandlingsunderlag mot försäkringsbolagen, vilket är en unik tjänst i Sverige.

Till byggbranschen erbjuder vi Brandskyddsdokumentationer i alla skeden med alla olika brandtekniska utredningar och dimensioneringar som kan komma att bli aktuella i byggprocessen. Vent, konstruktion och risk för att nämna några.

Till industri med brandfarlig verksamhet erbjuder vi riskutredningar med hanteringen av brandfarliga varor, vätskor och gaser. Detta inkluderar klassningsplaner, riskutredningar och olika typer av dimensioneringar.

Med våra olika experter kan vi hjälpa till i de flesta situationer när det involverar brandsäkerhet på något sätt.

Vår spesialkompetanse:

Projektering enligt kap. 5 i BBR. Analytiska verifieringar enligt BBRAD. Riskanalyser för etablering nära farligt gods-led eller annat i planskede. Utredningar av risker med brandfarlig vara och utredning av explosionsklassade zoner.

Våre målgrupper:

Fastighetsägare, byggentreprenörer, industriverksamheter. Som underkonsulter till Arkiteker, vent-projektörer, Konstruktörer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Mötesforum Bygg och anläggning Malmö 06. februari 2017

Topp